lauantai 2. heinäkuuta 2011

Hankoon

Pegasus sai viimeisen silauksen perjantaina kun pohja pestiin ja sliipattiin ja purjeet tulivat huollosta. Genoa1, genoa3 ja spinnu korjattu. Ainoastaan spinnussa selkeä repeämä Volvo Suursaari Racen jäljiltä.

Perjantai iltana vene purjejdittiin Suomenlahden yli Inkoon edustalle ja lauantaina jatkettiin kohti Hankoa. Hämmästyttävää on se, että päivän piti olla lähes tuuleton mutta niin vaan pienellä miehistöllä genaakkerilla vauhtia riitti jopa 10kn, tuulen ollessa E 7ms. Kilpailuissa kun nopeudet tuntuu olevan jotain paljon vähemmän?

Ennen Hankoa kalibroitiin tuulimittarit ja saatiin ne näyttämään jokseenkin järkeviä lukuja. Myös Expedition ongelmia yritettiin ratkoa. Vielä puuttuu NMEA - tiedot ohjelmalta jotta homma toimisi täydellisesti. Ongelmana tuntuu olevan Raymarinen PC-interface, josta ei tunnu tietoa ulos saatavan vaikka asiaa on nyt tutkittu itse ja muutaman "asiantuntijankin" kanssa.

Miehistön ruotsalainen osa saapui Hankoon illalla ja olivathan he jo hyvässä Hangon Regatta tunnelmassa tullessaan. Ilta meni taktikoidessa, kuulumisia vaihtaessa ja Hangon menoa seuratessa. Vaikka ei ole kuulemma meno Regatassa enää entisellään väkeä kyllä edelleen riitti.


- Posted using BlogPress from my iPad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti