maanantai 4. heinäkuuta 2011

Korjaus maalijärjestykseen!

Todellakin, ensimmäisenä maalissa oli Magnum, toisena Vivien, sitte Wafi ja vasta neljäntenä me. Parhaan suorituksen teki kuitenkin varmasti Silva, joka tuli vajaa tunti meidän jälkeen First 36.7 veneellä

Tässä kohtaa alkaa varmasti kaikki olla jo maalissa. Onnittelut kaikille kanssakilpailijoille!

Nyt jälkikäteen kaikilla olemassa olevilla tuulitiedoilla reitin optimointi näyttää aika erilaiselta kuin käyttämämme reitti. Emme seuranneet ohjelman optimoimia reittejä, vaan mentiin vähän optimoitua reittiä mukaillen ja hyvinhän siinä ei käynyt. Joko siis luotetaan tai ollaan luottamatta, ei mitään kultaista keskitietä ole tässä suhteessa. Ymmärtääksemme ensimmäisenä maaliin tullut Magnum kiersi tyynimmän alueen pohjois puolelta kun me menimme keskeltä läpi. Mitä tästä voidaan oppia?

Kohti uusia haasteita siis ja loppuu se vanhojen muistelu. Sekin päivä toivottavasti vielä nähdään kun meillä kaikki menee nappiin. Paljon on myös positiivista, kielimuuri ei enää niinkään aiheuta ongelmia. Myös miehistö alkaa pari kisaa yhdessä purjehdittuaan toimia kunnolla. Edelleen joku viisas on sanonut "lahjattomat harjoittelee" me siis vain kisaamme ja katsotaan miten käy =)!



- Posted using BlogPress from my iPad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti