tiistai 28. kesäkuuta 2011

Miesten purjehdus, 2. Päivä (part one)

Aamulla heräiltiin omaan tahtiin, syötiin maittava aamiainen ja käytiin suihkussa, kuka veneellä, kuka Old City Marinan loistavissa suihkutiloissa. Itse hoidin jopa muutaman työsähköpostin marinan langattomassa verkossa ja tutustuin viimeisimpiin säätietoihin, jotka eivät valitettavasti olleet muuttuneet parempaan suuntaan. Jo illalla olimme päättäneet suunnata kohti Hankoa, johon Tallinnasta on 60merimailia.


Hannu ja Jussi kävivät ostoksilla, lähinnä ruokaa päivän ja hieman juomaa useammankin (toivottavasti) tarpeisiin. Tatu poistui seurastamme lautalle kohti Helsinkiä. Klo 12.15 pyysimme luvan ajaa ulos tukahduttavan kuumasta satamasta ja suuntasimme Tallinnan lahdelle jossa ennusteista poiketen oli NW 4ms tuulta. Iso apuna suntasimme suorimmalle reitille kohti päämäärää.

Nyt tätä kirjoittaessa klo 15.08, Harri nukkuu sisällä ja Hannu ulkona. Suomenlahti peilityyni, vain pientä maininkia. yanmar laulaa 2400kierroksella ja vauhtia 7,6kn. Tätä vauhtia Hangossa joskus yhdeksän maissa. Juttu siis jatkuu...


- Posted using BlogPress from my iPad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti