keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Miesten purjehdus, 2. Päivä (part two)

"purjehdus" jatkui yhtä mielenkiinnottomana Koneella ajeluna Hankoon saakka. Tuulta 0,5-1ms vaihtelevista suunnista. Yksi hylje kävi etäältä matkan tekoamme ihmettelemässä mutta edes kunnon kuvaa ei tästä saatu.

On se hylje siellä kun oikein katsoo...

Suomen rannikon tultua näkyviin ja tultiin kännykkäverkon päähän, alkoi joka jätkä surffailla Ipadeilla kovin hitailla yhteyksillä. Mielenkiintoisimpana kohteena lähinnä tulevien päivien tuulet, jotka valitettavasti eivät lupailleet hyvää Utön suunnitelmille. Koomista katseltavaa kun autopilotti ajaa ja kolme äijää tuijottaa tablettejaan =)!

Ipadit tehokäytössä, yksi on kuvasta vielä poissa.

Hangon Itämeren porttiin saavuttiin juurikin plotterin koko päivän ilmoittamaan kellon aikaan, eli klo 20.44. Välittömästi rantautumisen jälkeen suuntasimme käyntimme kohti Classic Pizzaa jossa jo päivän aikana keskustelemamme pitsat löysi oikeaan osoitteeseen. Illallisen jälkeen suuntasimme takaisin veneelle, jossa muutaman neuvoa antavan avittamina löimme huomisen suunnitelmat lukkoon; kohti Kasnäsiä kun tuulia ei vain ole luvattuna. Huomisen ohjelmaan kuuluu myös Matildan seuraavan viikon laituripaikan metsästäminen kun itse olen Gotland Runtissa ja harri mökillä.

Nukkumaan juuri puolen yön aikaan toivoen että se tuuli jostain kuitenkin huomiselle viriäisi. Kelit ovat vastanneet täysin viimevuotisia vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Sää on siis mitä mainioin mutta tuulet liian heikkoja...


- Posted using BlogPress from my iPad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti